Om os

Emil er 24 år gammel, med næsten 14 års erfaring i fødevareindustrien. Han har en baggrund der omfatter arbejde bl.a i Frankrig, Spanien, Norge mv. Emil er medejer, direktør, køkkenchef og daglig leder hos hele GourmannGaard koncernen.

Camilla er 26 år gammel med ca. 8 års erfaring indenfor kontor og administration samt detailhandel. Camilla sidder med alt det administrative, bla. Revision, markedsføring mv. Hun er direktør samt medejer i hele GourmannGaard koncernen.

Jonas er 20 år gammel, med ca. 4 års erfaring indenfor detailhandel & fødevareindustrien. Han har således indtaget stillingen som kok i restauranten og dertil fungere han også som eventkordinator hos GourmannGaard hovedkoncern. Jonas har også medejer af hele GourmannGaard koncernen.

GourmannGaard blev grundlagt d. 1/11-20

Her er vi undervejs med opbygning af vores gård, som skal producere svampe til fødevareindustrien samt avlsdyr.

I mellemtiden har det vist sig at vores dygtige uddannede kokke ikke har kunne holde fingrende fra køkkenet og dertil opstod

GourmannGaard Restaurant & Catering. Siden 1. december 2020 har GourmannGaard Restaurant eksisteret og leveret mad til ikke kun de lokale, men til stort set hele region Sjælland.

Vi producere mad i henhold til vores dansk/franske eksistensgrundlag, men vore kokke siger aldrig nej til en udfordring. Vores ambition er at producere mad både til private og erhvervsdrivende – Frokostordning, madpakke ordning, cateringservice, smørrebrød, dagens retter, fine dining mv. er nogle få, af de nøgleord, vi har valgt restauranten skal eksistere på.

Hos GourmannGaard har vi / laver vi:

• Ugens retter, nye hver uge
  • Mad til events. Vi kan bla. Lave pop-up køkkener mv. eksempelvis til offentlige events, private events, firmaevents mv.
  • Firmaordninger – fx frokost/aftensmad mv. Levering af madpakker o.l.
  • Ældreordninger – levering af mad til ældre borgere eller andre borgere som vanligvis får mad udefra, hver dag eller x antal gange om ugen/måneden
  • Faste leveringer/ordninger – fx kold mad til kantiner, skoler, andre køkkener, basal produktion for andre køkkener, mad til fx sportshaller, skoler, kantiner mv. i færdigproduceret eller halvproduceret tilstand
  • Fine dining – både inhouse samt out-of-house I privaten. Vore kokke kan lejes på dags eller timebasis til diverse arrangementer mv.
  • Faste måltidsløsninger – fx et nemt samlekit til private hjem, færdigproducerede retter der kan varmes direkte i ovn eller mikrovn mv
  • A la carte (når det engang tillades for restriktionerne)
  • Store og små selskaber i vores selskabslokaler. Lille selskabslokale med plads fra 1-50 person(er) og store selskabslokale med op til ca. 220 personer
  • Smagninger – fx vinsmagning, ølsmagning, ginsmagning, whiskysmagning mv.
  • Vi tilbyder fra 1 maj 2021 (hvis restriktionerne tillader det) madlavningskurser/aftenskole, både for private og erhverv/firma. Her kan vi bl.a. lære alle basale madlavningsteknikker men vi kan også fordybe os i bestemte emner eller kategorier – undervisning kan tilrettelægges efter ønske/behov
  • Undervisning til fx skolebørn, mindre klasser mv. Både i madlavning og evt tjenerfaget