Forsamlingshuset

Om Teestrup Forsamlingshus

Teestrup Forsamlingshus drives af Linda og Poul Erik, som begge har lang erfaring med madlavning, servering og planlægning af arrangementer fra en halv menneskealder i restaurationsbranchen. Forneden kan du læse mere om, hvad det er, der gør Forsamlingshuset i de landlige omgivelser til et perfekt valg for dig og dit arrangement.

Linda og Poul Erik

Linda Frederiksen overtog forpagtningen af Teestrup Forsamlingshus d. 1. september 2017. Det var ikke erfaring, det skortede på, da Linda satte sig for bordenden klar til at skrive næste kapitel i forsamlingshusets flotte og lange historie.

 

Et arbejdsliv i restaurationsbranchen har blandt andet ført til drift af Villa Gallina og Fladså Hallen med ægtemanden, Poul Erik, ved sin side. Opgaverne har været utallige gennem årene, hvor eksempelvis de mange arrangementer på sydsjællandske godser, tæller blandt de spændende af slagsen.

 

Det er derfor et erfarent par, der byder velkommen til store og små fester i Teestrup Forsamlingshus. Et forsamlingshus der gennem støtteforeningens utrættelige arbejde de seneste år har gennemgået en renovering af de støre. I dag fremstår huset lyst og indbydende, og gæsterne har både mulighed for at leje en stor og en lille sal. Når vejret tillader det, kan man også benytte sig af den hyggelige have, som hører til Forsamlingshuset.

 

Er du interesseret i at holde din fest i Forsamlingshuset, er du meget velkommen til at komme og se faciliteterne, og Linda og Poul Erik vil hellere end gerne fortælle mere om dine muligheder.

Madlavning fra bunden

Linda laver al slags mad fra bunden af friske råvarer. Ofte ønsker selskaber at få serveret en forret, og derefter en buffet med forskellige slags kød, kartofler og spændende salater. Alt er hjemmelavet og brødet er hjemmebagt. Ønsker du en menu tilpasset årstiden, er det naturligvis også muligt. I aspargessæsonen bliver der eksempelvis serveret store hvide asparges med parmaskinke, hvilket er meget populært. De fleste råvarer kan dog skaffes året rundt, så du skal ikke lade dig begrænse.

 

Maden serveres på moderne og pænt service. Du kan se eksempler på vores lækre anretninger under Menu og Galleri.

 

Hos Teestrup Forsamlingshus er det dig og dine ønsker, som er i fokus. Derfor tager Linda og Poul Erik dig meget gerne med ind over planlægningen af dit arrangement. Kontakt gerne Linda eller Poul Erik for en uforpligtende samtale omkring dine behov og ønsker. Ønsker du maden leveret, kan vi også byde ind med lækre menuer lavet fra bunden af friske råvarer.

 

Banko og øvrige arrangementer

Hver torsdag året rundt holder støtteforeningen banko i Teestrup Forsamlingshus. Her kommer 150 glade bankospiller hver uge, og når der er julebanko, kommer der ca 200. Det er både ældre og yngre spillere, og de fleste kommer hver uge og har faste pladser, så hvis de ikke kommer en aften, ringer de og giver besked, så andre kan få deres plads.

 

Første onsdag i hver måned er der fællesspisning, og her er alle velkommen. Man melder sig til hos Linda på tlf.nr.: 2617 8672.

 

Og så er der den store og meget populære Oktoberfest. Her er der mange mindre lokale firmaer, der kommer med deres medarbejdere.

 

Så der er al mulig grund til at aflægge Teestrup Forsamlingshus et besøg, uanset om du ønsker at deltager i et af de planlagt arrangementer eller vil afholde dit eget.

 

Fakta om huset

Hold din fest, hvor det er bedst. Flotte, nyrenoverede og lyse lokaler med plads til 150 gæster. Vi har to sale og en hyggelig tilhørende have.

Mad efter dit valg

 

Vi laver mad fra bunden af friske råvarer.

 

Kontakt os og vær med til at planlægge din egen fest.

 

Hold din fest hos os

 

Bryllup

Fødselsdag

Konfirmation

Barnedåb

Kobberbryllup

Sølvbryllup

Guldbryllup

ADRESSE

 

Teestrup bygade 12

4690 Haslev

Kontakt

 

Tlf. 26 17 86 72 eller 20 78 13 59

Kontakt@teestrupforsamlingshus.dk

Følg os

© Copyright. All Rights Reserved by Handl-Lokalt.dk