Menuer

Menuer

Hos Teestrup Forsamlingshus tilbyder vi et stort udvalg af lækre retter tilberedt fra bunden af friske råvarer. Her på siden kan du få et lille indblik i nogle af vores menuer. Vi har langt flere muligheder og laver også meget gerne retter tilpasset dine ønsker.

Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Forretter

  • Rejecocktail anrettet på tallerken med salat, grøn asparges og krebs med herlig dressing og hjemmebagt brød. Eventuelt med frisk ananas.

 

  • Tallerken med røget og gravad laks, hertil purløgscreme og rævedressing. Hjemmebagt brød.

 

  • Hjemmelavet hønsesalat m. frisk ananas og sprød Parmaskinke. Hjemmebagt brød.

 

  • Dampet laks på tallerken med rejer, krebs, grøn asparges og dressing. Hjemmebagt brød.

 

  • Carpaccio med parmesan, basilikum og ristede pinjekerner. Hjemmebagt brød.

 

  • Laksetallerken m. birkesbagt laks, limemarineret laks og Kinarejer vendt i kokos og mild chili. Hertil dressing og hjemmebagt brød.

Stegebuffet

2-3 slags kød - fx orangemarineret svinekam, oksesteg, lagtidsstegt lammekølle, glaseret skinke, urtefarseret kalkunbryst, parmastegte kyllingebryster.

 

2 slags kartofler – fx flødekartofler, små ovnstegte kartofler med rosmarin, balsamico stegte kartofler eller råstegte kartofler.

 

3 slags salater – fx Broccolisalat med peanuts og sprød bacon. Jordbærsalat med spæde salater og pinjekerner. Melonsalat med feta og græskarkerner. Tomatsalat med mozzarella.

 

Marineret champignon med feta og tranebær, Tzatziki, spæde salater med avokado og grøn asparges.

 

Lunt tilbehør:

Honningstegte rodfrugter, blommer med rødløg og balsamico, svampesymfoni, dejligt hjemmebagt brød.

Hovedretter

  • Rosastegt kalvefilet med fx baconsvøbte asparges, honningstegte gulerødder og balsamico rødløg, hvide kartofler og kraftig sauce.

 

  • Gl.dags oksesteg med baconbønner, glaserede løg, sødt og surt, tomat med flødepeberrod, hvide kartofler og kraftig sauce.

 

  • Kalvesteg steg som vildt, sødt og surt, Waldorfsalat, svampe symfoni med rødløg, kartofler og vildsauce.

Desserter

  • Tallerken med tung chokoladekage på bund af hindbærcoulis. Hertil vaniljeis og friske frugter.

 

  • Nøddekurv på hindbærcoulis med is og friske frugter.

 

  • Tærtestænger med creme og friske jordbær eller anden frugt

 

  • Chokolademousse anrettet i glas eller på tallerken med is og friske frugter

 

  • Pandekager med is og friske frugter

ADRESSE

 

Teestrup bygade 12

4690 Haslev

Kontakt

 

Tlf. 26 17 86 72 eller 20 78 13 59

Kontakt@teestrupforsamlingshus.dk

Følg os

© Copyright. All Rights Reserved by Handl-Lokalt.dk